Hypotheekadvies 2016-08-11T15:52:45+00:00

Hypotheekadvies

Een goed hypotheekadvies is natuurlijk erg belangrijk. Het afsluiten van een hypotheek is op financieel gebied namelijk een beslissing die u niet zomaar neemt. Er komen een hoop zaken bij kijken waar u misschien niet evenveel verstand van heeft. Waar moet u op letten en wat is voor u het meest geschikt? Het verkrijgen van goede informatie op het gebied van het afsluiten van een hypotheek is daarom ook van groot belang. Een advies van Recht Op Advies is altijd een advies dat voor u op maat is gemaakt. De hypotheekadviseur van Recht Op Advies luistert en kijkt namelijk altijd naar uw specifieke wensen op het gebied van bijvoorbeeld hypotheekrente en hypotheekvorm. Ook als u op zoek bent naar een hypotheeklening of uw hypotheek wilt oversluiten bent u bij Recht Op Advies aan het juiste adres. Laat u meteen adviseren, want een eerste gesprek kost u helemaal niets.

Wanneer een hypotheekadvies?

Stel, u heeft een huis gevonden dat voldoet aan al uw wensen en eisen. Op dat moment begint voor u het pad naar het afsluiten van een hypotheek. Uiteraard bent u geen expert op het gebied van hypotheken en komt er een hoop op u af. Misschien bent u tot nu toe niet wijs geworden van alle informatie die u kunt vinden op internet en bent u toe aan degelijke informatie. Wanneer het gaat om hypotheken zijn er namelijk veel verschillende vormen en maten waarbij allerlei mogelijkheden de revue passeren. Daarnaast gaat het maken van een beslissing over het afsluiten van een hypotheek om veel geld en zit u langere tijd vast aan deze hypotheek. Op dat moment is het voor u tijd om contact op te nemen met een specialist die u kan helpen bij het maken van de juiste keuzes. Recht Op Advies staat hierbij voor u klaar.

Inhoud hypotheekadvies

Er komt veel kijken bij het opstellen van een juist advies als het gaat om een hypotheek afsluiten. Wat voor u waarschijnlijk het meest belangrijk is, is uw financiële situatie. Wat kunt u zich veroorloven en wat zal voor u het beste uitkomen? Het uiteindelijke bedrag aan maandlasten is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wanneer u zich heeft gericht op een huis dat u uiteindelijk wilt kopen, is het belangrijk om direct advies in te winnen om antwoord te krijgen op uw vragen. Wanneer u kosteloos een eerste gesprek aanvraagt bij Recht Op Advies, volgt er een kennismaking waarbij onze adviseur zal luisteren naar uw wensen. Vervolgens worden deze geïnventariseerd en kan er eventueel vervolgens een passend advies voor u worden opgesteld. U krijgt onder andere uitleg over verschillende hypotheekvormen en mogelijkheden. Als u verder wilt gaan met onze gespecialiseerde adviseurs, kunt u een vervolgafspraak maken.

Onafhankelijk hypotheekadvies

De adviseurs van Recht Op Advies verstrekken uiteraard alleen onafhankelijk advies. Hypotheekadviseurs moeten zich namelijk houden aan de Wet van Financieel Toezicht en in het bezit zijn van een vergunning. Dit betekent onder andere dat zij moeten voldoen aan strenge richtlijnen wat betreft opleiding en ervaring. Onze hypotheekadviezen voldoen daarnaast vanzelfsprekend aan alle wetten die de AFM stelt. U kunt er vanuit gaan dat de artikelen van Recht Op Advies en de inhoud van onze persoonlijke adviezen er alleen op zijn gericht om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wij staan compleet tot uw dienst, waar u ook woont. Elk jaar helpen wij tienduizenden woningeigenaren door heel Nederland bij alles wat zij nodig hebben als het gaat om hypotheken. Recht Op Advies staat voor service, kwaliteit en transparantie. Wilt u meteen goedkoop een hypotheek afsluiten? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Beste hypotheekadvies

Het spreekt voor zich dat een advies dat bedoeld is voor uw buurman, niet per se geschikt is voor u. Zelfs wanneer het gaat om hypotheken is het vormen van een persoonlijk advies erg belangrijk. Uw wensen kunnen namelijk zeer verschillen van de wensen van een ander. Wilt u liever zoveel mogelijk aflossen, of vindt u het bedrag aan maandlasten van groter belang? Een balans vinden tussen deze wensen is cruciaal. Onze hypotheekadviseurs luisteren aandachtig naar u en zijn gespecialiseerd in het opstellen van een advies dat compleet voldoet aan wat u nodig heeft. Om deze reden geeft Recht Op Advies het beste advies. Wij doen dit door ons te houden aan enkele richtlijnen. Allereerst worden uw wensen geïnventariseerd, waarna een adviesrapport wordt opgesteld in het programma Adviesbox. Deze software gebruiken wij omdat deze hoog staat aangeschreven binnen de financiële dienstverlening. Daarnaast voldoet deze aan alle gestelde richtlijnen.

Kosten hypotheekadvies

Het aanvragen van een eerste gesprek bij Recht Op Advies is uiteraard gratis. In dit oriënterende gesprek zal geluisterd worden naar uw wensen, wat u het meest belangrijk vindt en wat u uiteindelijk wilt bereiken na het aanvragen van een gesprek. Bij Recht Op Advies maken wij onderscheid tussen advies en bemiddeling. Aan beide vormen zijn verschillende kosten verbonden. Wanneer u een concreet advies wilt, kunt u onze adviseur vragen dit voor u op te stellen. U krijgt vervolgens een advies wat volledig voor u op maat is gemaakt. In dit advies staan alle mogelijkheden en beperkingen die voor u van toepassing zijn. Wanneer u het verkregen advies wilt uitvoeren, kunt u aan onze adviseur vragen om te bemiddelen. Dit kan bijvoorbeeld het aanvragen van een hypothecaire lening zijn. De uiteindelijke kosten die voor u van toepassing zijn, worden uiteraard van tevoren met u besproken.

Waarom hypotheekadvies bij Recht Op Advies aanvragen?

De adviseurs van Recht Op Advies geven het beste advies, dat uiteraard onafhankelijk is. U kunt natuurlijk ook advies aanvragen bij uw bank. Echter is het zo dat uw bank doorgaans alleen eigen hypotheken verkoopt. Wilt u dan toch een hypotheek van een andere aanbieder, dan zult u wederom naar een tussenpersoon of bank moeten gaan voor het inwinnen van advies. Op deze manier moet u twee keer betalen voor een advies. Om deze reden zal de keuze voor u snel gemaakt zijn. Wanneer u kosteloos een eerste gesprek aanvraagt bij Recht Op Advies, kunt u zich verzekeren van een passend en informatief advies dat voor u op maat is gemaakt. Onze adviseurs zijn betrouwbare experts en luisteren naar uw wensen. Wij bieden u een helder traject aan waarbij u zich vanzelfsprekend geen zorgen hoeft te maken. Wilt u meteen beginnen? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.